Beste Batterij Kettingzaag Overzicht - [Onze Analyse & Gids]

Beste Batterij Kettingzaag

Batterij kettingzagen zijn een beetje anders dan de andere producten op de markt. U moet nadenken over hoe lang de accu loopt, hoe krachtig deze is en hoeveel gewicht het gereedschap draagt. Accu-aangedreven kettingzagen zijn perfect voor het lichtere werk op de werf, maar het vinden van het juiste gereedschap is essentieel.

Het verkeerde product brengt niet alleen de kwaliteit van uw werk in gevaar, maar kan ook uw gezondheid in gevaar brengen. De beste accu-kettingzaag zal veilig en effectief zijn. Lees verder voor enkele diepgaande beoordelingen en handige kopersgidsen die u zullen helpen om uw aankoopbeslissingen te vergemakkelijken.

Snelle keuze

Als u zich haast, bent u misschien niet geïnteresseerd in een vierduizend woorden tellende review van de beste kettingzagen op de markt. In plaats daarvan kunt u de voorkeur geven aan een paar snelle keuzes. Terwijl alle producten in deze gids hun plekje hebben verdiend, zijn er drie die een brede markt aantrekkingskracht kunnen hebben.

Deze kettingzagen elektrisch aangedreven en zeer effectief zal goed doen om uw behoeften te passen.

Zoals u kunt zien is er een accu-kettingzaag voor iedereen. Als u zich echt wilt verdiepen, lees dan verder en zoek de accu-kettingzaag die perfect voor u is.

Beste accu kettingzaag - (Bijgewerkte beoordelingen)

Nu, laten we eens kijken naar enkele van de beste producten op de markt, zullen we? Lees verder!

Greenworks 16-Inch 40V Draadloze Kettingzaag

Greenworks 16-Inch 40V Draadloze Kettingzaag
 • Hoogste schapsmerk.
 • Geweldige levensduur van de batterij.
 • Krachtige motor.
 • Stevig gebouwd.

Het goede

Greenworks is het neusje van de zalm als het gaat om gereedschap op batterijen. Dit product is een goed voorbeeld van waarom.

Niet zo goed

Het is aan de zwaardere kant.

Als u geïnteresseerd bent in een goede snoerloze kettingzaag, of in eender welk groot snoerloos gereedschap, dan zult u dit Greenworks product waarschijnlijk van dichtbij willen bekijken.

Greenworks maakt een aantal van de beste accu aangedreven gereedschappen die er zijn. Dit apparaat laat zien waarom ze nog steeds een topmerk zijn. De levensduur van de accu is spectaculair en de motor is krachtig genoeg om door middel van middelgrote bomen en de meeste struiken en heggen te werken.

Het is ook extreem stevig. Als u op zoek bent naar een duurzaam en effectief apparaat dan wilt u zeker een kijkje nemen in deze high-end unit.

Dat gezegd hebbende, het is ook een van de duurste units op de lijst. Als u op een budget zit, zal dit niet het product zijn waar u naartoe wilt.

Kopers zullen ook willen opmerken dat dit een van de zwaardere apparaten op onze lijst is.

Bekijk de dagprijs

BLACK+DECKER LCS1020 Lithium-Ion Kettingzaag

BLACK+DECKER LCS1020 Lithium-Ion Kettingzaag
 • Gematigde prijs.
 • Stevig gebouwd.
 • Verwisselbaar batterijsysteem.
 • Krachtige motor.

Het goede

Mijn favoriete ding over dit toestel is dat het een onderdeel is van het Black and Decker uitwisselbaar batterijsysteem. Dit betekent dat als je een ander Black en Decker product hebt, de batterijen allemaal werken.

Niet zo goed

De levensduur van de batterij is behoorlijk slordig, vooral wanneer het apparaat op de proef wordt gesteld.

De Black and Decker is een stevig apparaat dat tegen een gematigde prijs wordt geleverd. Mijn persoonlijke favoriet is het feit dat het deel uitmaakt van het verwisselbare batterijsysteem. Dat betekent dat als u andere compatibele Black and Decker-producten hebt, u de batterijen kunt verwisselen, waardoor u uw draadloze kettingzaag langer kunt gebruiken.

Dat is geweldig, want de levensduur van de accu's laat zeker te wensen over. Wanneer u dit apparaat aan het werk zet op de zwaardere vastzittende accu's, sterft deze heel snel.

Bekijk de dagprijs

EGO Power+ CS1600 16-inch Draadloze Kettingzaag

EGO Power Draadloze Kettingzaag
 • Gematigde prijs.
 • Fatsoenlijke batterij.
 • Comfortabele handgreep.
 • Hypernauwkeurig.

Het goede

Ik was gedeeltelijk aan de comfortabele greep. Je zou geen enkel probleem moeten hebben om dit product langdurig comfortabel te gebruiken.

Niet zo goed

Dit apparaat is beter in het afdekken dan in het verwijderen van volle bomen. Het is gewoon niet krachtig genoeg voor zwaar gebruik.

De EGO is een matig geprijsde kettingzaag met een degelijke batterij en een comfortabele grip. Deze eigenschappen maken het gemakkelijk om het product gedurende lange periodes te gebruiken zonder fysieke gevolgen. De batterij geeft u overal tussen de 30-45 minuten gebruik, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die proberen om veel tuinwerk achter elkaar te laten doen.

Jammer genoeg, niettemin, is het niet het type van kettingzaag u voor zult bereiken als u kijkt om grotere bomen te nemen. Het is een licht hulpmiddel dat waarschijnlijk zal putter uit als gezet onder ernstige dwang.

Bekijk de dagprijs

DEWALT DCCS690M1 40V 4AH Kettingzaag zonder borstel.

DEWALT DCCS690M1 Kettingzaag
 • Extreem krachtig.
 • Zeer comfortabel gebouwd.
 • Borstelloze motor.
 • Super duurzaam.

Het goede

DeWalt maakt enkele van de beste hulpmiddelen op de markt. Dit apparaat is geen uitzondering. In feite is het misschien wel het krachtigste apparaat op onze lijst.

Niet zo goed

Er is een waardeoordeel. U kunt een soortgelijke set van functies krijgen voor minder geld.

DeWalt is een van de beste fabrikanten van elektrisch gereedschap op de markt. Deze bijzondere eenheid onderscheidt zich door zijn krachtige borstelloze motor. De borstelloze factor zorgt voor een lange levensduur, terwijl het vermogen u in staat stelt om alles te doen, van het kappen van bomen tot het werken door struiken en hagen.

Het is een super duurzaam apparaat dat zeer geschikt is voor serieuze amateurs met een groot terrein of zelfs voor professionals. De prijs is echter wat beperkend. Als u niet over een hoop geld beschikt om aan deze aankoop te besteden, zal dit niet de kettingzaag voor u zijn.

Bekijk de dagprijs

Oregon Draadloze 16-inch Zelfslijpende Kettingzaag

Oregon Draadloze Zelfslijpende Kettingzaag
 • Zelfslijpend.
 • Zelfoliënde kettingen.
 • Duurzaam gebouwd.
 • Groot blad om door grote voorraden heen te werken.

Het goede

Dit apparaat is een onderhoudsarm apparaat dat zichzelf scherpt en smeert. Als u een goed, onderhoudsarm apparaat wilt, kan dit het apparaat voor u zijn.

Niet zo goed

De levensduur van de batterij is niet uitstekend.

De Oregan biedt genoeg om te houden. Dit apparaat onderhoudt zichzelf met zelfslijpende messen en een zelfoliënde ketting. Hij is voorzien van een grote schacht om moeiteloos door grotere bomen en struiken te kunnen werken en een duurzame constructie die de kans om de afstand te overbruggen vergroot.

Dit is een andere kettingzaag die even geschikt is voor de behoeften van serieuze doe-het-zelvers of zelfs professionals. U moet echter wel bereid zijn om voor dat kwaliteitsniveau te betalen. Dit is een van de duurste units op de markt. De kwaliteit rechtvaardigt zeker de prijs, maar er is nog veel werk aan de winkel.

U zult ook in gedachten willen houden dat de levensduur van de accu's te wensen overlaat. Wanneer de accu van het gereedschap aan het werk wordt gezet, kan deze binnen een half uur of zo doodgaan.

Bekijk de dagprijs

Ryobi P546 10 in. ONE+ Draadloze Kettingzaag

Ryobi P546 batterij Kettingzaag
 • Heel betaalbaar.
 • Comfortabele handgreep.
 • Lichtgewicht gebouwd.
 • Fatsoenlijke batterij.

Het goede

De Ryobi is een betaalbaar apparaat dat kopers met een budget zeker zullen waarderen.

Niet zo goed

Dit is een licht apparaat. Het is niet erg duurzaam en heeft niet genoeg sap om met hardere bouillon te werken.

Als u een lichte uitrusting nodig heeft, is de Ryobi een geweldig hulpmiddel om naar te kijken. Het heeft een lichte constructie en een tien-inch staaf die perfect is voor het werken met struiken en hagen. Ervan uitgaande dat u slechts een beperkt aantal dingen te bereiken heeft, zal dit een goed stuk gereedschap zijn voor uw behoeften.

Het heeft echter zijn beperkingen. Als mensen denken aan een kettingzaag, denken ze aan het omhakken van bomen, toch? Dit product zal waarschijnlijk niet in staat zijn om dat te doen. De Ryobi kan het beste gebruikt worden voor lichtere taken. Als dat past bij uw bedoelingen voor het gereedschap, ga er dan met alle middelen voor! Maar als je iets nodig hebt met veel sap, zal deze de mosterd niet snijden.

Bekijk de dagprijs

Zombi ZCS5817 16-Inch Draadloze Elektrische Kettingzaag

Zombi ZCS5817 accu Kettingzaag
 • Gematigde prijs.
 • Uitstekende garantie.
 • Goede batterij.
 • Zeer krachtig.

Het goede

Dit instrument is geweldig. Je krijgt veel kracht voor een zeer gematigde prijs en laten we reëel zijn. De naam is ook vrij geweldig.

Niet zo goed

.

Het is niet de meest duurzame eenheid ter wereld. De garantie zal daar wel bij helpen, maar het is nog steeds een beetje fragiel.

De Zombi is een van de beste units op deze lijst voor kopers die veel sap moeten krijgen voor een eerlijke prijs. Het is een krachtig apparaat dat door zware bomen en haren heen kan werken. De balk van het apparaat (het onderdeel dat in direct contact komt met het werkstuk) is ook superduurzaam waardoor het zonder grote problemen langdurig kan functioneren.

Het enige waar ik moeite mee had, was de constructie van de handgreep en het motoronderdeel. Als er gemorst moet worden, zal dit gereedschap waarschijnlijk aan zijn einde komen. De garantie helpt daar wel een beetje bij. Je krijgt drie jaar dekking van het bedrijf, wat vrij substantieel is als je alle zaken in ogenschouw neemt. Maar uiteindelijk is het beter om een gereedschap te krijgen dat in de eerste plaats niet breekt, toch?

Toch, als je een effectief elektrisch gereedschap wilt (met een geweldige naam, zou ik kunnen toevoegen) zal dit er een zijn om serieus op te letten.

Bekijk de dagprijs

Scotts LCS31224S 12 in. 24-Volt Lithium-Ion kettingzaag

Scotts LCS31224S Lithium kettingzaag
 • Gematigde prijs.
 • Grote bar.
 • Fatsoenlijke levensduur van de batterij.
 • Comfortabele grip.

Het goede

Het is een comfortabel product dat je niet veel moeite zal hebben om het urenlang te gebruiken.

Niet zo goed

.

Het is niet geweldig voor langdurig zwaar gebruik.

De Scotts is een fatsoenlijk product voor de amateur die iets betrouwbaars nodig heeft. De motor ik zo dat je geen moeite zult hebben om te werken met zwaardere voorraden. Het is een van de weinige amateur georiënteerde kettingzagen die je zult kunnen gebruiken om kleine bomen uit te slaan.

Toegegeven, uiteindelijk zal het waarschijnlijk beter gaan met heggen en struiken. Het is echter niet zo beperkt dat je het niet af en toe op de proef kunt stellen.

De grip is ook ontworpen om comfortabel te zijn, wat geweldig is voor mensen die verwachten dat ze hun gereedschap urenlang gebruiken.

Dus, wat is het probleem? Laten we het schaalbaarheid noemen. De unis-functies houden goed stand voor incidenteel gebruik. Echter, als je het voor langere tijd aanpakt tegen de zwaardere voorraden, dan zal het zeker uitpuilen.

De batterij zal vrij snel afsterven als hij wordt geconfronteerd met hardere houtsoorten. Ook de kwaliteit van het gereedschap kan na verloop van tijd uit elkaar vallen.

Het is geen slecht stuk gereedschap, maar het was ook nooit bedoeld voor pro-grade gebruik en dat is voor sommige mensen misschien wel het geval.

Bekijk de dagprijs

Makita XCU03PT1 18V X2 (36V) Draadloze 14" kettingzaag

Makita XCU03PT1 Draadloze kettingzaag
 • Geweldig merk.
 • Moeilijk gebouwd.
 • Lange veertien inc bar.
 • Comfortabele grip.

Het goede

Het is een andere consequent betrouwbare kettingzaag. Het apparaat wordt geleverd met een comfortgreep en een veertien-inch zaagblad dat het goed zal doen om door de hardere voorraad heen te werken.

Niet zo goed

Voor het geld dat je hier uitgeeft kun je zeker iets krijgen met veel meer sap in de motor.

Makita is een van de beste merken op de markt. Dit gereedschap laat goed zien waarom dat zo is. Het is voorzien van een grote veertien-inch bar, waardoor het zeer geschikt is voor het werken met grotere voorraden. Het beschikt ook over een comfortabele grip die het goed zal maken voor lange periodes van gebruik.

Als u op zoek bent naar een robuuste uitrusting die goed is voor de lange termijn, dan is dit een goed hulpmiddel om in gedachten te houden.

Mijn echte zorg was er een van waarde. Dit is echt meer een amateurgereedschap. Echter, voor de hoeveelheid geld die je hier zou kunnen uitgeven kun je gemakkelijk een hoogwaardig stuk gereedschap krijgen dat langer meegaat.

Om meer te weten te komen over de Top Makita Kettingzaag in de Markt, klik hier.

Bekijk de dagprijs

Earthwise LCS35814 14-Inch Kettingzaag

Earthwise LCS35814 Kettingzaag
 • Borstelloze motor.
 • Lange bar.
 • Duurzaam gebouwd.
 • Fatsoenlijke batterij.

Het goede

Het is een fatsoenlijk product voor een eerlijke prijs.

Niet zo goed

.

Het is niet echt wow in een afdeling.

Het is op geen enkele afdeling echt goed.

We sluiten de lijst af met iets dat een beetje meer gemiddeld is. In een oogopslag ziet de Aarde er prima uit. Hij heeft een stevige constructie, een lange staaf, een fatsoenlijke accu en een borstelloze motor. Allemaal eigenschappen die je klaarstomen voor succes op de lange termijn.

Mijn echte probleem met het gereedschap is dat het, hoewel het effectief is op zijn manier, wel een beetje te lijden heeft onder zijn totale eenvoud. Het apparaat is niet extreem duurzaam. De accu is niet goed bestand tegen zwaar gebruik en de totale constructie van de machine maakt gewoon geen indruk.

Waar het op neerkomt? Het is geen slecht apparaat, maar voor het geld kun je zeker iets beters krijgen.

Bekijk de dagprijs

Ultieme kopersgids

U hebt onze beoordelingen van de batterijkettingzaag gelezen. Heeft u gekozen voor de beste accukettingzaag? Zo niet, dan kan het helpen om aandacht te besteden aan enkele aankoopoverwegingen. Een goede accukettingzaag voldoet aan al uw behoeften, dus lees verder voor enkele aankoopoverwegingen die u helpen om uw beslissing te vergemakkelijken.

Variabele snelheidsregeling

Een kettingzaag is niet zo lomp en ruw als hij op het eerste gezicht lijkt. Het apparaat wordt aangedreven door een motor, en de motoren kunnen vaak variëren in de manier waarop ze presteren. U kunt bijvoorbeeld besluiten dat u voor sommige taken een hoge snelheid nodig hebt en voor andere taken een lagere snelheid.

In dat geval is het in uw voordeel om te investeren in iets dat een variabele snelheidstrigger heeft. Een goede variabele snelheidstrigger zal je gereedschap veel veelzijdiger maken.

Kettingzaagspanning

Kettingzagen vereisen wel een beetje onderhoud. Hoe meer u kunt automatiseren, des te beter u er van af zult zijn.

Producten die voorzien zijn van automatische kettingzaagspanner zullen zeker uw vriend zijn. Gereedschapsloze kettingen maken het een stuk gemakkelijker. Het mooie is dat u ook niet meer hoeft te betalen voor gereedschaploze kettingen.

Gereedschaploze kettingen zijn nu een vrij constante factor op de markt voor kettingzagen.

Er is geen garantie dat je er een krijgt, maar de kans is groot dat elk gereedschap dat je overweegt deze functie zal bevatten.

Laden

Je wilt ook aandacht besteden aan hoeveel sap je krijgt van een enkele lading. Hoe langer de levensduur van de batterij, hoe nuttiger uw gereedschap uiteindelijk zal zijn. Hoe lang kunt u verwachten dat uw lithium-ionbatterij van de kettingzaag meegaat? Dat hangt uiteindelijk af van het product zelf.

Echt grote eenheden kunnen ongeveer een uur meegaan. Maar wat u ook doet, u zult altijd beperkt zijn door het soort werk dat u doet. Als u bijvoorbeeld aan enkele heggen werkt, krijgt u misschien de volledige levensduur van onze lange accu.

Aan de andere kant, als u probeert een boom om te hakken, gaat de levensduur van de batterij vrij snel achteruit.

Daarom is het altijd een goed idee om te investeren in meerdere accu's. Zo hoeft u uw werk niet urenlang te onderbreken terwijl u op een oplaadbeurt wacht.

Sommige bedrijven, zoals Black en Decker, maken al hun batterijen compatibel. Dat betekent dat als je een onkruidverdelger en een kettingzaag hebt, je hun batterijen door elkaar kunt gebruiken.

Dit is een geweldige manier om een ton knal voor je bok te krijgen en tegelijkertijd de efficiëntie van al je gereedschap te maximaliseren.

Veiligheidskenmerken

Helaas zijn kettingzagen vrij beperkt in wat ze kunnen bereiken op het gebied van veiligheidskenmerken. Het blootliggende blad, de krachtige motor en de handheld aard van het product zijn allemaal verantwoordelijk voor een gereedschap dat veel ingebouwde risico's met zich meebrengt.

Er zijn echter een paar veiligheidsvoorzieningen die het gebruik van uw kettingzaag zonder risico's kunnen vergemakkelijken.

Zo zijn bijvoorbeeld elektrische remmen een van de beste veiligheidsvoorzieningen die u met eender welke zaag kunt krijgen. Met deze functie worden de zaagbladen onmiddellijk gedeactiveerd op het moment dat u ze niet meer activeert. Dit betekent dat als er een probleem is, u de situatie onmiddellijk kunt verhelpen.

Sommige zijn ook ontworpen om terugslag te verminderen. De terugslag van de kettingzaag treedt op wanneer het zaagblad een hapering raakt en de neiging heeft om roekeloos rond te stuiteren. Dit kan leiden tot ernstige verwondingen. Om uw eigen veiligheid en die van anderen te maximaliseren, zult u iets willen vinden dat de efficiëntie van een gereedschap kan maximaliseren.

Lengte van het blad

De lengte van het blad zal uiteindelijk bepalen met wat voor soort voorraad u kunt werken. Langere bladen zijn zeer geschikt voor het kappen van grote bomen, terwijl kortere bladen zeer geschikt zijn voor het afdekken van struiken. In ieder geval zal het product krachtig en effectief zijn, maar de lengte zal de hoeveelheid nut bepalen die u op uw handen heeft.

Als algemene regel geldt dat u meestal meer nut uit grotere kettingzaagbladen haalt. Waarom? Een grote kettingzaag kan door grote bomen en kleine hagen heen zagen. Een kleine kettingzaag kan dat niet. Hoe meer uw kettingzaag kan bereiken, hoe beter u uiteindelijk gediend zult zijn.

Is er een reden om niet het grootste kettingzaagblad te krijgen dat u kunt vinden? Misschien wel. Een kleinere kettingzaag zal een beetje veiliger zijn om te gebruiken. Een grotere kettingzaag kan moeilijk te hanteren zijn, wat de veiligheid van de beginner in gevaar kan brengen.

Zoals bij elk elektrisch gereedschap moet u nooit een kettingzaag kiezen die u niet helemaal vertrouwt in uw vermogen om te hanteren.

Snijwonden per oplaadbeurt

 • De beste manier om de effectiviteit van uw kettingzaag te analyseren is door te kijken naar de bezuinigingen per laadvermogen. Zo kan een kettingzaag bijvoorbeeld aangeven dat hij dertigmaal per keer dat u de accu oplaadt.
 • Het werkelijke aantal zal echter altijd variëren. Zo kan het maken van één zaagsnede op een boom gelijk staan aan het maken van vijf of zelfs tien zaagsneden op een struik met twijgen.

Hoe harder u uw kettingzaag duwt, hoe sneller de accu afsterft. Zelfs echt goede accu's zullen uiteindelijk afsterven, en uiteindelijk meestal eerder komen dan u verkiest. Als u echter weet wat u per lading van uw kettingzaag kunt verwachten, kunt u uw werk efficiënt plannen.

Waarom elektrisch?

Op een gegeven moment kunt u zich misschien gaan afvragen waarom? Immers, accugestuurde apparaten hebben hun beperkingen, vooral wanneer u ze vergelijkt met het compromisloze nut en vermogen van een gasgestookte machine.

Er zijn een paar redenen om voor iets met een accu te gaan. Ten eerste zijn ze doorgaans stiller, veiliger en betaalbaarder. Als u op zoek bent naar iets dat uw buren niet volledig zal storen, zal een batterij-gestuurde eenheid beter voldoen aan uw behoeften.

Afhankelijk van waar u woont, kan een elektrische kettingzaag ook uw enige optie zijn. Waarom? In staten als Californië is een gasgestookte kettingzaag letterlijk illegaal. Het is een kwestie van het handhaven van de emissienormen.

Sommige staten zijn zeer beschermend voor het milieu, wat goed is voor zowel moeder aarde als voor elektrische kettingzaagbedrijven.

Het maakt echter niet uit waar u woont, als de zorg voor de planeet belangrijk voor u is, zult u het nut en de algehele effectiviteit van een accu-aangedreven kettingzaag zeker weten te waarderen. Waar het op neerkomt? Ondanks de beperkingen is de accu-aangedreven kettingzaag een goed stuk gereedschap dat u gelukkig in handen krijgt.

Gewicht

Het gewicht van een kettingzaag zal ook een grote invloed hebben op uw totale gebruikerservaring. Dit is een handgereedschap, wat betekent dat u waarschijnlijk iets zult willen oppakken dat zo licht is als het maar kan. Er zijn echter ook andere factoren die u in gedachten moet houden.

Kettingzaagbatterijen hebben bijvoorbeeld de neiging om gewicht toe te voegen aan het gereedschap. Dat is hoe dan ook het geval, u zult alleen al een paar kilo's van de krachtbron hebben.

De motor zal ook invloed hebben op het totale gewicht van het gereedschap. Bijvoorbeeld, krachtigere kettingzagen hebben de neiging om veel meer te wegen dan lichter uitgevoerde eenheden. Als u begrijpt wat voor soort snoerloze kettingzaag u nodig hebt, kunt u het juiste product voor uw behoeften kiezen.

De juiste accukettingzaag is stevig genoeg om een breed scala aan taken uit te voeren, terwijl hij ook licht genoeg is om comfortabel te worden gebruikt.

Ergonomisch

Een ergonomische snoerloze kettingzaag maakt het veel gemakkelijker om uw gereedschap voor langere tijd te gebruiken. Een ergonomische accukettingzaag is tegenwoordig niet meer zo moeilijk te verkrijgen. Ergonomie wordt steeds meer erkend als een belangrijke factor.

Fabrikanten hebben zich voorgenomen dit te erkennen. Daarom worden de meeste nieuwere kettingzagen die op de markt komen, gemaakt met de ergonomie in het achterhoofd. Het is dan ook niet zo moeilijk om een snoerloze kettingzaag te vinden met een ergonomische handgreep.

U zult er echter wel voor willen zorgen dat de functie aanwezig is in de kettingzaag waar u naar kijkt. Het is niet helemaal alomtegenwoordig, wat betekent dat niet elke kettingzaag waar u naar kijkt, het als een functie zal opnemen.

Prijs

Zoals u waarschijnlijk is opgevallen zijn veel van de kettingzagen op onze lijst voorzien van een breed scala aan verschillende prijzen. Idealiter wilt u een kettingzaag vinden die beschikbaar is tegen een redelijke prijs.

De typische kettingzaag zal waarschijnlijk enkele honderden dollars kosten. Hiermee koopt u een geweldige uitrusting die lang meegaat op een groot aantal verschillende taken.

Echter, als u niet van plan bent om te investeren in een stuk van de apparatuur die een programma-niveau zal werken, zult u in staat zijn om een veel betere deal te krijgen op iets in de $ 100 bereik.

Hiermee koopt u een kettingzaag die beter geschikt is voor hedging en andere kleinere taken. Uiteindelijk hangt het allemaal af van het soort werk dat u verwacht te doen.

Multi-Duty

Sommige kettingzagen kunnen zich aanpassen om een groot aantal verschillende taken uit te voeren. Zo zijn er bijvoorbeeld enkele eenheden die kunnen worden aangepast om aan een paalzaag te worden bevestigd. Andere kunnen worden aangepast om ze gemakkelijker te kunnen gebruiken voor het afdekken.

Hoe meer nut u uit uw kettingzaag kunt halen, hoe beter u uiteindelijk gediend zult zijn.

Merknaam

Er zijn veel grote snoerloze kettingzaag merken die er zijn. Greenworks is vooral bekend voor het maken van high-performing eco-vriendelijke werf apparatuur die consequent het werk goed gedaan krijgt. Echter, hun producten hebben ook de neiging om te komen met vrij hoge prijskaartjes.

Terwijl u de markt afstruint op zoek naar de juiste snoerloze kettingzaag voor uw behoeften, zult u een betrouwbare optie willen vinden die de bank nog steeds niet kapot maakt. In deze gids bekijken we een veelheid aan opties, elk met zijn eigen specialiteit.

Veiligheid

Tot slot nog iets over de veiligheid. Naast de veiligheidskenmerken aan boord zijn er bepaalde stappen die u met uw kettingzaag kunt nemen om ernstige problemen te voorkomen. Zorg er altijd voor dat u een veiligheidsbril draagt wanneer u uw snoerloze kettingzaag gebruikt.

Ook veiligheidshandschoenen kunnen een grote bijdrage leveren aan het voorkomen van letsel. De beste veiligheidstactiek is echter altijd waakzaamheid. Let op uw omgeving en bedien nooit een snoerloze kettingzaag die beschadigd is.

Vergeet niet dat kettingzagen tot de gevaarlijkste elektrische gereedschappen behoren die er bestaan. Met de juiste veiligheidstechnieken kunt u de risicofactor echter scherp in toom houden.

FAQ

Wie maakt de beste accu aangedreven kettingzaag?
Greenworks is een voorbeeld van een bedrijf dat grote elektrische kettingzagen maakt.

Zijn Stihl accu kettingzagen goed?
Ja, ze hebben veel hoogwaardige producten!

Is Husqvarna beter dan Stihl?
Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Beide bedrijven hebben hun eigen voor- en nadelen.

Maakt Stihl een accu-aangedreven kettingzaag?
Ja

Conclusie

Als het je bevalt wat je zag, dan is dat geweldig. Misschien heb je al besloten wat de perfecte kettingzaag is voor je behoeften. Als u nog niet helemaal op het juiste gereedschap hebt ingebeld, kan het helpen om speciale aandacht te besteden aan een paar eenheden op onze lijst.

Kopers die een klein beetje geld hebben om naar deze aankoop te gooien, zullen naar de Greenworks gaan. Als u echter geld probeert te besparen op een goede kettingzaag, kunt u besluiten om iets anders te kopen, zoals de BLACK+DECKER LCS1020 20V Max Lithium-Ion-kettingzaag.

Dit is natuurlijk een top tien lijst. Dat betekent dat vrijwel alle producten hier tot de beste in zijn klasse behoren.

Andere Gidsen

 • Beste Elektrische Paal Zagen Keuze voor 2020 - Getest & Beoordeeld
 • Beste draagbare bandzaag - 2020 Laatste bandzaag Vergeleken & Beoordeeld
 • Beste Draadloze Reciprocerende Zagen - Maak elke klus af.