Beste cirkelzagen van 2020

Ten behoeve van deze cirkelzaag heb ik de afgelopen maanden een groot aantal verschillende producten getest. De zagen die vandaag op onze lijst staan, zijn gekeurd op basis van hun duurzaamheid, hun betrouwbaarheid en hun algemene prestaties.

cirkelzaag

Er staat iets op de lijst voor kopers van elk budget en vaardigheidsniveau. Of u nu de beste cirkelzaag zaag wilt of gewoon betaalbaar voor de koper met een budget, er is zeker iets dat past bij uw behoeften.

Dat is het geval lees verder voor sommige cirkelzaag beoordelingen.

Bekijk de beste cirkelzaag, hieronder.

SKILSAW SPT77WML-01 15-Amp 7-1/4-Inch

SKILSAW SPT77WML-01 15-Amp 7-1/4-Inch

De Skilsaw is een vijftien ampèremotor die tot 5800 omwentelingen per minuut kan maken. De lichte constructie en de krachtige motor zorgen voor een gemakkelijk te hanteren en uiterst effectief gereedschap in actie. Ondertussen trakteert de magnesiumconstructie u op een hoge mate van draagbaarheid en werkbaarheid. Dankzij de betrouwbare en robuuste constructie kunt u rekenen op een lange levensduur van de Skilsaw.

Bovendien is hij voorzien van een meetlat die de totale bruikbaarheid van het product helpt te verbeteren. Kortom, alle functies zijn goed te combineren om u een uiterst betrouwbare gebruikerservaring te bieden.

Echter, de high-end functies correleren wel met een high-end prijskaartje. Dit is een duur apparaat dat u waarschijnlijk niet zult kunnen slingeren als u een beperkt budget heeft.

Bekijk de prijs

DEWALT DCS577B Flexvolt 60V Max 7-1/4

DEWALT DCS577B Flexvolt 60V Max 7-1/4

De DeWalt komt van een van de beste bedrijven die er zijn. Het is een uiterst krachtige tool die specifiek is geoptimaliseerd voor de jobsite. Door de enorme afschuining is het gemakkelijk op te bergen en door de enorme afschuining is het geschikt voor het uitvoeren van een breed scala aan verschillende snedes.

Als u op zoek bent naar een veelzijdig apparaat dat goed zal presteren in kleine hoeveelheden in eender welke omgeving zal dit een product zijn om op nul te zetten.

Er zijn echter een paar zaken waar u rekening mee moet houden. . voor een ding is het zeer prijzig. DeWalt heeft de neiging om dure apparatuur te maken en deze zaag is geen uitzondering.

Het is ook jammer genoeg zwaar. Kopers die iets lichters nodig hebben, zullen elders moeten kijken.

Bekijk de prijs

DEWALT 7-1/4-Inch Circular Saw, 15-Amp, cirkelzaag

DEWALT 7-1/4-Inch Circular Saw, 15-Amp, cirkelzaag

Ik vind dit volgende product erg leuk. Het is eigenlijk een kleinere versie van de laatste DeWalt waar we op leken. En hoewel het niet noodzakelijkerwijs goed geschikt is voor de professionele werkplek zal het goed passen bij de behoefte om het zelf te doen.

De lichte constructie en de krachtige motor zorgen voor een uiterst nuttige uitrusting. Het heeft ook elektrische remmen die de veiligheidsfactor maximaliseren en een zeer eerlijk prijskaartje dat niet ontoegankelijk zal zijn voor de budgetkoper.

Helaas, hoewel het gewoon niet helemaal voldoet aan de behoeften van de pro. Ten eerste is hij niet krachtig genoeg. Het is ook nogal beperkt door een kort snoer dat je slechts beperkte toegang geeft tot je werkplek.

Bekijk de prijs

SKILSAW SPT70WT-01 10 In. draagbare cirkelzaag

SKILSAW SPT70WT-01 10 In. draagbare cirkelzaag

De Skilsaw is voorzien van een prachtige set hardware die geweldig is voor langdurig gebruik. Het apparaat is uitgerust met messing beslag dat een ton aan koppel produceert en niet afbreekt tegen vocht. Ondertussen is de behuizing van het gereedschap gemaakt van aluminium, waardoor het lichtgewicht en duurzaam blijft.

Het is ook extreem krachtig en beschikt over een grote zaagcapaciteit die veel veelzijdigheid zal toevoegen aan de zaag.

Helaas zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste is hij niet zo draagbaar als de naam doet vermoeden. De zware hardware voegt nogal wat gewicht toe aan de zaag.

Er hangt ook een prijskaartje aan. Dit is een vrij duur apparaat.

Bekijk de prijs

Bosch 7-1/4-Inch cirkelzaag CSW41

Bosch 7-1/4-Inch cirkelzaag CSW41

De Bosch is een geweldig hulpmiddel voor de koper die een goed presterend apparaat nodig heeft voor een goede prijs. Het wordt geleverd met een goede vijftien ampèremotor, gemakkelijk te gebruiken bedieningselementen aan boord en een lichte constructie die rond de tien pond zweeft.

Zowel het gewicht als de ergonomische handgreep maken het apparaat zeer comfortabel in het gebruik, zelfs gedurende lange periodes.

Helaas zijn er echter enkele problemen waar de zware gebruiker zeker mee te maken krijgt. Ten eerste houdt de motor het niet zo goed uit tegen hardere materialen.

Sommige gebruikers hebben ook gemeld dat de motor kortsluiting zal maken als hij onder grote druk komt te staan.

Bekijk de prijs

Makita 5377MG 7-1/4" Magnesium Hypoid Saw

Makita 5377MG 7-1/4

De Makita heeft een gematigd prijskaartje en een zeer duurzame bouw. De betrouwbare motor en het lichtgewicht ontwerpconcept (ongeveer tien pond) maken het een geweldig product voor de koper die een betrouwbaar stuk gereedschap nodig heeft dat goed is voor amateurgebruik.

Maar daar houdt de bruikbaarheid van deze zaag toch zo'n beetje op. Het is gewoon niet stoer of krachtig genoeg voor professioneel gebruik. Dat gezegd hebbende, hoewel het niet de beste cirkelzaag voor wormaandrijving is, geeft het genoeg klappen voor de bok.

Bekijk de prijs

SKILSAW SPT70V-11 SUPER SAWSQUATCH 16-5/16

SKILSAW SPT70V-11 SUPER SAWSQUATCH 16-5/16

De Skilsaw Super Sawsquatch is een uiterst duurzaam en krachtig apparaat dat goed inspeelt op de behoeften van de pro. Het beschikt over een enorme zaagcapaciteit en het heeft genoeg sap achter de hand om door vrijwel elk materiaal heen te werken.

Om de taart te bevriezen heeft het apparaat ook een vrij lichte constructie waardoor u de zaag voor langere tijd kunt gebruiken zonder vreselijk vermoeid te raken.

Helaas is het echter ook een van de duurste producten die u waarschijnlijk zult tegenkomen in de wereld van de wormaandrijfzagen.

Als u wat geld te besteden heeft zal dit een product zijn om te overwegen. Anders zult u waarschijnlijk de voorkeur geven aan iets dat een beetje meer betaalbaar is.

Bekijk de prijs

Professionele cirkelzaag TECCPO 10Amp

Professionele cirkelzaag TECCPO 10Amp

De TECCPO is een goed apparaat voor de koper met een budget die iets betrouwbaars en betaalbaars probeert te krijgen.

Het apparaat is voorzien van een behoorlijke RPM-classificatie, een meetlat aan boord voor precisie en een lichtgewicht constructie die het gemakkelijk maakt om het apparaat te vervoeren. Deze eigenschappen maken het allemaal een goed stuk van apparatuur voor de amateur die probeert om een goed gevulde werkplaats te houden.

Als u echter iets nodig heeft dat krachtig genoeg is om met een breed scala aan materiaal te werken, zal dit niet de zaag voor u zijn. De tien ampèremotor kan gewoonweg niet tegen de eisen van een stoere werkplaats.

Bekijk de prijs

MILWAUKEE M18 Brushless 7-1/4 in. cirkelzaag

MILWAUKEE M18 Brushless 7-1/4 in. cirkelzaag

De Milwaukee is voorzien van een borstelloze motor die zorgt voor een lange levensduur. Hij heeft ook een lichtgewicht constructie en een fatsoenlijke capaciteit die de amateur gebruiker veel nut zal geven.

Dit is een andere zaag die het goed zal doen om aan de behoeften van een amateur te voldoen. Het zal echter niet zo goed zijn voor mensen die hun zaag dagelijks gebruiken. De motor is gewoonweg niet sterk genoeg, en kan zelfs helemaal stoppen met werken als hij onder voldoende spanning komt te staan.

Bekijk de prijs

Ryobi P506 One+ Lithium-Ion 18V 5 1/2 Inch

Ryobi P506 One+ Lithium-Ion 18V 5 1/2 Inch

De Ryobi heeft een ergonomische constructie en een licht lichaamsgewicht - beide functies zijn geoptimaliseerd voor comfort.

Het apparaat heeft ook een eenvoudig te gebruiken interface waar de beginner baat bij heeft. Inderdaad, de beginner is voor wie deze tool is gemaakt. Hoewel het waarschijnlijk geschikt zal zijn voor de koper met een zeer beperkt scala aan behoeften, zal het niet zo goed doen voor mensen die hun uitrusting regelmatig moeten gebruiken.

De motor is niet krachtig genoeg om met bijzonder harde materialen te werken. Het is ook bekend dat hij kortsluiting veroorzaakt als hij wordt blootgesteld aan te veel stof. Kortom, het is niet de beste cirkelzaag met wormwielaandrijving, maar het levert wel veel op voor de prijs.

Bekijk de prijs

Kopersgids

Je hebt tien recensies gelezen, maar de beslissing is niet veel makkelijker geworden, hè? Zo werkt het als je naar tien geweldige producten kijkt.

Als u nog niet weet wat u zoekt, lees dan verder voor wat koopoverwegingen die de uiteindelijke beslissing voor u misschien wat eenvoudiger maken.

Gewicht

cirkelzagen worden vaak vastgehouden, wat een grote premie betekent voor het vinden van een gereedschap met een licht lichaamsgewicht. Toegegeven, krachtig gereedschap heeft wel degelijk een flinke portie gewicht - vooral omdat er wat meer spieren in de motor moeten zitten. Toch moet je nog steeds in staat zijn om iets te vinden dat slechts een paar kilo is, zelfs als je op zoek bent naar een echt sterke zaag.

Veiligheidskenmerken

Veiligheid is uiteraard van het grootste belang als het gaat om het werken met elektrisch gereedschap. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om een elektrisch gereedschap veilig te gebruiken. Mijn favoriete veiligheidsfunctie is bijvoorbeeld elektrische remmen.

Met elektrische remmen wordt uw zaag volledig gedeactiveerd op het moment dat u stopt met het activeren van de zaagbladen. Dit betekent dat als er iets onverwachts gebeurt, u geen moeite zult hebben om het gereedschap te stoppen.

Stroomkabel

Veel gereedschappen voor cirkelzaag zijn voorzien van kabels. Dit betekent dat u de lengte van het snoer moet meenemen in uw aankoopbeslissing. Uiteraard is het zo dat hoe langer het snoer is, hoe beter de toegang tot het uilskuiken is.

Toegegeven, u kunt altijd een verlengsnoer gebruiken, maar hoe minder vaak dat nodig is, hoe beter het uiteindelijk zal zijn.

De lengte van het stroomsnoer zal waarschijnlijk nooit een merknaam zijn, maar ik heb altijd iets wat leuk is om in gedachten te houden als u een aankoop doet.

Daarom wil je misschien ook rekening houden met de sterkte van het snoer. Sommige snoeren zijn specifiek geoptimaliseerd om goed bestand te zijn tegen de omstandigheden op de bouwplaats. Dit is een waardevolle functie om uw handen op te krijgen, want als een koord beschadigd raakt, wordt uw gereedschap in wezen onbruikbaar gemaakt.

Duurzaamheid

Natuurlijk zal duurzaamheid altijd een belangrijke overweging zijn als het gaat om de wereld van elektrisch gereedschap. U wilt iets dat een druppel kan overleven en bestand is tegen de slijtage van uw gemiddelde werkplek.

Daarom kunt u misschien een aantal producten vinden die zijn versterkt door een metalen behuizing. Deze functie zal een beetje gewicht toevoegen aan het lichaam van het gereedschap, maar het zal je ook een grote hoofdpijn besparen op de lange termijn.

Vermogen

Het vermogen wordt gemeten in ampère als het gaat om cirkelzagen. Hoe meer versterkers je hebt, hoe meer vermogen het gereedschap kan genereren. Betekent dit dat je de meeste versterkers nodig hebt die je te pakken kunt krijgen?

Niet noodzakelijkerwijs. Het hangt echt af van je intenties voor het gereedschap als je er meteen mee aan de slag gaat. Als u een aannemer bent of iemand die waarschijnlijk met een breed scala aan materialen werkt, waaronder hardhout, is een hoge stroomsterkte zeker aan te raden.

Houd er natuurlijk rekening mee dat elektrisch gereedschap veelzijdiger is, dus als u uw opties open wilt houden, is het raadzaam om te investeren in iets met veel vermogen.

Echter, hoge ampère motoren hebben de neiging om veel geld te kosten. Als u een meer gematigde gebruiker bent kunt u zeker wegkomen met het selecteren van een gereedschap in eh tien amp bereik. Dit zal u genoeg vermogen geven om de meeste banen aan te pakken, maar het zal ook de prijs gematigd houden.

TOERENTAL

Toerental staat voor rotatie per minuut. Mensen verwarren vaak een hoog toerental met een hoog vermogen en hoewel er zeker een correlatie is, zijn de twee dingen niet precies hetzelfde. Het is waar dat vrijwel alle krachtige motoren in staat zijn om een hoog toerental te genereren.

Maar het feit dat een gereedschap een hoog toerental heeft, betekent niet dat het een geweldige motor heeft. Er zijn enkele middelmatige zagen die een vrij indrukwekkend toerental hebben.

En wat is het voordeel van een hoog toerental? Hogere toerentallen hebben de neiging om echt schoon te zagen met harde houtsoorten. Het is niet altijd nodig, maar het is wel een handige functie voor mensen die het uiterste van de kwaliteit van hun werk eisen.

Conclusie

Dus, welke cirkelzaagszaag gaat het worden? Als u het beste materiaal wilt dat u in handen kunt krijgen, zult u waarschijnlijk het nut van de Skilsaw waarderen. U moet echter in gedachten houden dat er ook goede producten zijn die beschikbaar zijn voor een geweldige prijs.

Zo is de DeWalt een uitstekende zaag die tegen een zeer redelijke prijs beschikbaar is. Het komt er echter op neer dat alle tien producten op onze lijst vrij goed zijn in wat ze doen. Koop van deze lijst en ik kan u vrij veel garanderen dat u het product waar u mee eindigt geweldig zult vinden.